Details van de punten - Versie iOS & Android

Nadat u uw project geselecteerd heeft komt u terecht in de lijst met punten.

• De rode stip links van elk punt, wil zeggen dat het punt nog niet werd geopend door u.

Open een punt door hierop te tikken. De nieuwe commentaren zullen weergegeven worden,

• Na het selecteren van het punt, zal u alle details/velden van dit punt zien

Algemene functies punten

• Door te klikken op

Kan u het punt markeren als belangrijk

Klik op

Om het punt te kopiëren. U zal dus in staat zijn om een lijst te kiezen en de status, deadline, categorie, lijst, locatie, kamer, verantwoordelijke gebruiker bewerken en een bijlage toevoegen.

Klik voor 2 seconden op een punt in uw lijst, dit punt zal vervolgens groen worden.

Door te klikken op

Zal u in staat zijn om uw punt te verplaatsen naar een andere lijst

Om het originele punt te Bewerken, heeft u de mogelijkheid om uw status, categorie, lijst, verantwoordelijke gebruiker te bewerken en een bijlage toe te voegen.