Hoe kan ik APROPLAN op mijn iPad / Android updaten ? - Versie iOS & Android

Bij elke nieuwe versie van APROPLAN krijgt u bij de volgende login een waarschuwing te zien. Hierin staat dat een nieuwe versie beschikbaar is. U kan ze dan meteen updaten of verkiezen om het later via de App Store of de Play Store te doen.

Via de App Store (iPad/iPhone)

• Open de App Store

• Selecteer UPDATES rechts onderaan

• Klik dan op APROPLAN 3 en klik op UPDATE

Indien u wenst dat de updates automatisch worden uitgevoerd:

1) Zou u naar de "Instellingen" (= wieltje) moeten gaan van uw toestel.

2) Om hier links in de menu te klikken op "iTunes & App store"

3) En "Updates" op actief te verschuiven

Via de Play Store (Android)

• Open de Play Store

• Voer "APROPLAN" in in de zoekbalk bovenaan uw scherm
  • Selecteer de APROPLAN-app
  • Klik op Update