Zijn mijn gegevens veilig bij APROPLAN ? - Versie iOS, Android & Web

Uiteraard!

Onze servers zijn gebaseerd in de super beveiligde centra van Microsoft Azure. Deze servers zijn zeer goed beveiligd en betrouwbaar.

Daarenboven kan de applicatie enkel onder HTTPS- systeem gebruikt worden , wat ongeveer hetzelfde niveau van beveiliging is dan voor de banken.

Een veilig wachtwoord zou dus voldoende moeten zijn.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct aan de toepassing.


Wat vond je ervan?


FAQ (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)