Hoe kan u deelnemers managen in een lijst? – Web versie

NLCreated with Sketch. BETALENDE FUNCTIE
Een Expert, Enterprise of Enterprise+ licentie is vereist

De gebruiker die nieuwe deelnemers uitnodigt (of de administrator van het project) kan hun variërende toegangsrechten geven.

1. Open het deelnemers menu in het volledig project.

1. Klik op
https://lh3.googleusercontent.com/lDkRm76XQ_ImevrsdxBW9CbmXLM3raji2hea68zLy_DhFUzbtxxsCaH1oKqPGUMIkU3IjAXRvg49lQZMIX24McHgChYL_-I7miz12ZBNDEErbbqNSfKiE1Jywn88aHc1tBK_EynW

Om het volgende te beheren :

• De deelnemers toegangsrechten tot het project
  • Hun toegang tot de documenten
  • De linken tussen hen en de categorieën
  • Hun toegangsrechten tot de lijst
  1. Om de projectrechten te updaten, klikt op op het bewerken icoon

https://lh4.googleusercontent.com/9JnmQARibZMz8GChO_5a0fnpnFahjn5D3Nz5yOHYKbocBN0rI5-bc46nH_p4wZ8z9_bxZqi1t8ApAEDXPU7kuvkj3LAXEjSQe2G5fZ24f_GRKL28mA712eGzuy0CoapSDWX4yD9a

Rechts-bovenaan uw scherm

1. Klik op de pijl naast de deelnemer die u zou willen updaten en kies het niveau aan toegangsrechten die u ze graag zou willen geven

1. Vergeet niet te saven!

https://lh6.googleusercontent.com/Z98He_xQsPgucegUGINSL0e2Gm1s1_GY3asw4-BpT2mgR9mJSR-P19047kbSRc105Yt-AjjSn6nK26qdYfwouCQGE4txfM59Oye6EUANyxvsw68tuZ47UCAX8KFfasKuW_cdNVkg

Om meer te leren over hoe u toegang tot de documenten kan managen, klik hier.

Om meer te leren over hoe u een (of meerdere) deelnemer(s) aan een categorie kan linken, klik hier.

Om meer te leren over hoe u toegang tot lijsten kan geven, klik hier.

Heeft u een probleem? Contact onze klantendienst hier of stel uw vragen rechtstreek online via de app.