Hoe kan ik meerdere personen aanwijzen in een keer en de vervaldatum plannen? - Versie iOS & Android

Hierin leert u hoe u personen rechten geeft en hoe u uw kwaliteits-, veiligheids- en milieucontroles kunt plannen.

• Toegang krijgen tot account via Web-applicatie
  • Status hebben van manager of lid van het bedrijf

Na de creatie van een formulier, zijn er twee opties:

De eerste optie is een persoon aanwijzen, een plek of een datum direct in het Excel-document. Dat wil zeggen:

1. Selecteer uw Project.

2. Selecteer de gewenste lijst.

3. Selecteer formulier, daarna het teken “+” en rechtsonder een nieuw formulier toevoegen.

4. Als u kijkt naar stap 1, kunt u een bestaand formulier gebruiken of er een creëren door een voorbeeld te downloaden. In het tweede geval, kunt u hier klikken voor uitleg.

5. Geef bij het invullen van uw Excel-spreadsheet de volgende gegevens op:

a. De verantwoordelijke ingeschreven /person(en) in de kolom Form User In Charge Alias en e-mailadressen van de gewenste gebruikers.

⚠️ Het e-mailadres moet dezelfde zijn als die gebruikt is voor het identificeren van de toepassing APROPLAN.

Form User In Charge Name is de naam, voornaam van de betreffende persoon.

Form Due Date: die kolom bepaalt de vervaldatum voor het formulier. De datum van inschrijving op het volgende formulier: jj/mm/aa

Form Document Id, dat is de identificatiecode om één of meer bestaande documenten aan het formulier te koppelen.

Hoe u de ID van het document dat moet worden gebruikt bij het maken van een formulier kunt ophalen.

1. Klik op het complete project openen in uw project.

2. Ga naar het document en klik daarna op het icoon laat dossiers zien.

3. Klik op de drie kleine punten rechts van Dossiers.

4. Klik vervolgens op Exporteer structuur en download het Excel-document.

5. Kopieer in het Excel-document, de ID van het gewenste document zodat u het kunt plakken in Excel document, in de kolom Form Document Id.

Als tweede, na het downloaden en invullen van het formulier op Excel, is het ook mogelijk om een verantwoordelijke persoon, een plaats of een datum te bepalen.

1. Selecteer uw Project.

2. Selecteer de gewenste lijst.

3. Selecteer formulier, daarna het karakter “+” en rechtsboven het scherm een

4. Als u kijkt naar stap 1, kunt u een bestaand formuliersjabloon gebruiken of creëren door een voorbeeld te downloaden. In het tweede geval, kunt u hier klikken om zelf een oplossing te vinden door naar de FAQ te gaan.

5. Wanneer u met de cursor op de plusteken staat, zult u vervolgens de extra optie te zien krijgen dat boven de pijlknop te zien is.

6. U kunt nu een formulier op APROPLAN laden om door te gaan naar stap 2. Klik op openen, en selecteer daarna het Excel-document op uw computer. Rond af en klik op laden.

7. Selecteer het gewilde formulier en bewerk of voeg direct één of meerdere gebruikers of bepaal een vervaldatum (due date).

Als u wenst een datum toe te voegen of te bewerken op een al gecreëerd formulier:

1. Selecteer uw project.

2. Selecteer het gewilde formulier en bewerk of voeg direct één of meerdere verantwoordelijke gebruikers of een vervaldatum (due date).

Een probleem? Neem dan hier contact op met onze klantenservice of stel uw vragen direct aan de toepassing.