Hoe creëer ik een punt op een plan? Web Versie

Stap-per-stap gids

1. Selecteer uw Project en navigeer naar het “Punten” venster.
  2. Selecteer het Punt dat u wilt toevoegen aan het plan (1) en klik op “Bestand toevoegen vanuit mijn documenten” optie in het puntendetails venster (2).
  3. Vergroot de “Mijn documenten” optie, selecteer het Plan waarin u het punt wilt toevoegen (4) vanuit het “Plannen” venster (3) en klik vervolgens op de “Save” knop (5).
  4. Klik op de Plan afbeelding vanuit het puntendetails venster (6).
  5. Selecteer het speld tool (7) en verplaats de speld naar een locatie waaraan u een punt wilt toevoegen. Klik vervolgens op de “Save”  knop (9), het punt is nu te vinden op uw plan!
    https://lh5.googleusercontent.com/qDETiI_1jstC_vlX3MrIb-Bec2s4XeeHgvn9sauDdk_fAGxwJE2Fw_45OzxLUcUqbP_jkk9sgMlTejf-E7pUCctnB4PhlWFsn02yjiritwliaYXJeLDrrWRWMD-43AFx0vONO07b

Heeft u een probleem? Neem gerust contact op met onze helpdesk hier of stel uw vragen rechtstreeks online via de app.