Hoe kan ik een formuliersjabloon archiveren of dearchiveren ? - Web versie

⚠️⚠️U moet weten dat, wanneer u een sjabloon archiveert, deelnemende gebruikers niet langer formulieren kunnen creëren op basis van die sjabloon. Formulieren die zijn gecreëerd met deze sjabloon, worden echter niet beïnvloed.

Om een al afgerond formuliersjabloon te kunnen archiveren, moet u:

• Inloggen op uw account via de Web-toepassing
  • Een lid van een onderneming zijn (doe hier uw aanvraag)
  • Een toegangsrecht als Admin of Manager hebben tot het bedrijf.

1. Ga naar het tabblad Bedrijf

2. Ga naar Sjablonen

Er verschijnen verschillende mogelijkheden om één of meerdere formuliersjablonen te archiveren:

Als u één formuliersjabloon wenst te archiveren:

1. Als u uw muis plaatst op uw sjabloon zult u 3 symbolen zien verschijnen, selecteer dan archiveer het sjabloon.

Als u meerdere formuliersjablonen wenst te archiveren:

1. Verifieer dat het actieve formulierfilter is toegepast, als dat niet zo is klik linksboven op de zoekbalk op het filtericoon en selecteer actieve formulieren.

2. Selecteer gewenste modellen en klik vervolgens op het logo archiveren in de blauwe balk.

Als u wenst alle formuliersjablonen te archiveren:

1. Verifieer dat het actieve formulierfilter is toegepast, als dat niet het geval is klik dan linksboven op de zoekbalk op het filtericoon en selecteer actief formulier.

2. Kies het

3. Klik vervolgens op logo archiveren in de blauwe balk.

Een gearchiveerd formulier kan ook gedearchiveerd zijn, ofwel het is opnieuw geactiveerd.

1. Klik linksboven op de zoekbalk op het filtericoon en klik op Gearchiveerde formulieren. U de gearchiveerde documenten zien verschijnen in het lettertype italique.

2. Als u met uw muis over een formuliersjabloon heen gaat, zult u het symbool Archiveren waarop u kunt klikken opnieuw zien verschijnen.

3. …en selecteer Dearchiveren. Het formulier is dan geactiveerd.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice of stel uw vragen direct aan de toepassing.