Excel Plug-in – Het begin

De APROPLAN Excel plug-in geeft u de kans om uw werkwijze binnen APROPLAN te verbeteren door u de mogelijkheid te geven om uw APROPLAN data rechtstreeks te importeren en exporteren in Microsoft Excel.

Hierdoor wordt het managen van uw APROPLAN projecten simpeler dan ooit:

• Creëer en bewerk data in bulk vanuit uw favoriete spreadsheetsoftware
  • Exporteer en verkrijg inzichten van alle Punten en Formulieren uit meerdere  projecten en lijsten

Systeembenodigdheden

• Microsoft® Excel versie 2010 of meer recent
  • Windows 7 of hoger
  • Een desktop / laptop computer met: 2.0 GHz CPU met dual-core processor minimum (Aanbevolen: 2.8 Ghz 6th Generation Intel® Core™ i5 Processor met 4 CPU Cores of beter of soortgelijke AMD processor)

Een betere configuratie geeft de plug-in de mogelijkheid om nog vlotter en sneller te werken bij grote APROPLAN projecten, welke soms bijkomende werkkracht nodig hebben.

Hoe krijg ik het?

Momenteel is de Excel plug-in enkel beschikbaar in een BETA-programma.

Om toegang te krijgen tot dit programma, kunt u het downloaden via deze link: https://aproplan.com/external_files/plugins

Installatieproces

Wanneer u toegang heeft tot het uitvoerbare .msi bestand, met daarin de Excel plug-in, is het vrij simpel te installeren.

Vergelijkbaar met het installatieproces van elk andere desktop applicatie; open het bestand, klik op “next” en vervolgens kan u het proces beëindigen.Het kan zijn dat u aanvullende componenten moet installeren om de plug-in te laten werken (.NET Framework, VSTO runtime). In dat geval kunt u contact opnemen met uw IT-afdeling of onze klantendienst (door de kleine groene knop, onder-rechts te vinden op uw scherm). Wij zullen u dan assisteren in het installeren van de plug-in.

Lees verder: