Is APROPLAN compatibel met mijn teken programma ? - Versie iOS, Android & Web

LetsBuild is een systeem voor het beheren van een werf en een communicatiesysteem. Deze applicatie is dus aanvullend.

Uw teken programma blijft u gebruiken om plannen te tekenen en bij te werken. Deze PDF plannen kan u dan op LetsBuild zetten om ze zo door te geven aan alle deelnemers aan het project en om er opmerkingen op te maken.