Kan ik LetsBuild gebruiken zonder iPad, Android-tablet of iPhone ? - IOS / Android & Web versie

U kan LetsBuild ook gebruiken via Pc / Mac via https://app.aproplan.com en uw werven zo beheren.

Het is uiteraard makkelijker om de tablet of mobiele telefoon te gebruiken. Zo kan u vanop uw werf punten opmaken en er foto's aan linken.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct aan de toepassing.


Wat vond je ervan?


FAQ

Powered by HelpDocs