Hoe reset ik mijn vergeten wachtwoord? - Web versie

Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u een nieuwe aanvragen door de volgende stappen te ondernemen:

1. Klik op forgot your password? / Uw wachtwoord vergeten?
  1. Het systeem vraagt u om uw login (emailadres) in te vullen en zal u een nieuw wachtwoord sturen zodra u op send / verstuur klikt.
  1. Log in met het wachtwoord dat u heeft gekregen via email. Vergeet vervolgens niet om dit tijdelijke wachtwoord te veranderen zodra u ingelogd bent in de app.

U kunt uw wachtwoord veranderen, wanneer u ook wilt, zelfs als u ingelogd bent.

Vergeet niet het niewe wachtwoord te gebruiken wanneer u inlogt op uw mobiele toestel.
  1. Klik op settings / instellingen
  1. Navigeer naar het menu account information / account informatie.
  1. Select the tabblad change password / verander wachtwoord.
  1. Vul de benodigde informatie in.

Heeft u een probleem? Contacteer dan onze klantendienst hier of stel uw vraag online, rechstreeks via de app.