Minimale configuratievereisten voor APROPLAN op tablet - Versie iOS & Android

De minimale configuratievereisten voor LetsBuild op iOS:

• iOS 11
  • iPad mini 4 - iPhone 7

Voor een optimaal gebruik raadt LetsBuild u ten minste de volgende configuratie aan:

• Laatste iOS-versie
  • iPad mini 5 - iPad 7 (2019) - iPad Pro - iPhone 7

De minimale configuratievereisten voor LetsBuild op Android:

• Android 5 (Lollipop) *
  • 1 GB opslagruimte
  • 1 GB RAM
  • Processor 1 GHZ
  • Wi-Fi 802.11 a/g

Voor een optimaal gebruik raadt LetsBuild u de volgende configuratie aan:

• Android 8.0 (Oreo) *
  • 32 GB opslagruimte
  • 2 Go RAM
  • Multi-Core processor > 1.5 Ghz
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
  • Flash

*Sommige functionaliteiten zijn enkel beschikbaar op tablets