Hoe moet ik mijn gegevens synchroniseren ? - Versie iOS & Android

Om de synchronisatie van uw gegevens door te voeren van uw iPad, iPhone of Android-toestel naar de Web :

Op uw toestel:

• Check uw internetverbinding en de baterij van uw toestel
  • Klik op het wolkje links van het scherm (om te kunnen synchroniseren moet het groen zijn)
  • Klik op de ronde pijl in de hoek rechtsboven, en kijk of alle data gesynchroniseerd is (v en niet x).
  • Laat APROPLAN openstaan tijdens de synchronisatie.

Als dit niet werkt, aarzel dan niet om u af te melden en weer aan te melden.

Indien dit ook niet lukt, kan u in de instellingen van uw APROPLAN gaan kijken, om te zien of u wel de laatste versie van APROPLAN heeft:

1) Klik hiervoor bovenaan links op de 3 balkjes

2) Om hier op "Instellingen" te klikken

3) U ziet dan in welke versie van APROPLAN u bent.

Om uw versie te updaten, zou u naar de App Store (iPad/iPhone) of de Play Store (Android) moeten gaan om hier bovenaan rechts APROPLAN in te voeren in de zoekbalk en deze vanuit hier te downloaden / openen.

Hierna zou u opnieuw op het wolkje moeten klikken als op de 2 pijltjes in ronde vorm om de synchronisatie te forceren.