Wat zijn de verschillende types lijsten? - Web Versie

Wat is een lijst?

Lijsten zijn communicatiegroepen die u toestaan om uw communicatie, documenten, taken en inspectieformulieren te beheren en te centraliseren

Een lijst is een functie die u helpt in het groeperen van:

  • Punten
  • Formulieren
  • Documenten
  • Deelnemers (en hun toegangsrechten)

Publieke lijsten

Alle punten in de publieke lijsten zijn zichtbaar voor alle deelnemers van het project met dezelfde toegangsrechten dan in het volledig project.

U kunt de deelnemers of toegangsrechten in de lijst niet beheren. Als u ze wilt wijzigen, moet u ze voor het volledige project wijzigen.

Standaard maakt het systeem één publieke lijst aan voor het hele project (de lijst in het blauw).

Een gebruiker met een expert licentie heeft toegang tot de standaard publieke lijst en kan publieke lijsten aanmaken.

Een gebruiker met een enterprise licentie heeft toegang tot de standaard publieke lijst en kan geen publieke lijsten aanmaken.

Privé Lijsten

Alle punten/formulieren/documenten in privé-lijsten zijn zichtbaar voor alle deelnemers in de lijst volgens de toegangsrechten van de lijst.

Standaard maakt het systeem één privé-lijst aan voor elke gebruiker (de lijst in het blauw). In die lijst is er slechts één deelnemer (u) en u kunt deze niet wijzigen. Dit betekent dat u deze lijst als test kunt gebruiken omdat u de enige bent die ze kan zien. Als de punten/formulieren goed zijn, kunt u ze naar andere lijsten verplaatsen.

Een gebruiker met een expert licentie heeft geen standaard privé-lijst en kan geen privé-lijsten aanmaken.

Een gebruiker met een enterprise licentie heeft toegang tot de standaard privé-lijst en kan andere privé-lijsten (lijsten in het groen) aanmaken.

Gepersonaliseerde lijsten

In gepersonaliseerde lijsten kan u kiezen welke deelnemers de punten van uw lijst kunnen zien. De gepersonaliseerde lijst geeft u de mogelijkheid om uw eigen lijsten te creëren.

In die lijsten kan u deelnemers en toegangsrechten beheren.

Gepersonaliseerde lijsten kunnen onderverdeeld worden in 3 subcategorieën: blanco lijsten, Kwaliteitscontrole Plan en Veiligheidscontrole Plan lijsten.

Een blanco lijst geeft u de mogelijkheid om verschillende opties te selecteren betreffende de toegevoegde punten, de gegenereerde rapporten en de documenten die worden verzonden naar de deelnemers.

Kwaliteit en Veiligheidscontrole Plan lijsten bieden u een stap-per-stap gids aan over hoe u een communicatie groep aanmaakt die toegewijd is aan HSE Formulieren controle creatie binnen de applicatie.

GRAAG UW AANDACHT VOOR ONDERSTAANDE PUNTEN :

Gebruikers die over een gratis licentie (basic/free) beschikken zien niet de lijsten:

  • Ze zullen alle punten en formulieren in het hele project zien (zoals het geval is voor expert of enterprise licenties), maar ze zullen niet in staat zijn om in een lijst te navigeren of te filteren op de lijsten.
  • Wanneer u ze aan uw privé-lijst toevoegt, zullen ze punten en formulieren van die lijst uit het volledige project kunnen zien.
  • Wanneer ze een punt aanmaken, wordt het standaard in de publieke lijst gezet.

Bent u klaar om gebruik te maken van de lijsten functie? Leer meer over hoe u een lijst kan creëren en bewerken.

Heeft u een probleem? Contacteer dan onze klantendienst hier of stel uw vraag online rechtstreeks via de app.


Wat vond je ervan?


FAQ (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)