Hoe te activeren of de automatische synchronisatie van uw projecten te annuleren - Versie iOS & Android

Het is nu mogelijk voor Android- en iOS-gebruikers om projecten te selecteren die ze willen synchroniseren wanneer ze de werf gaan bezoeken. Zo besparen ze tijd aangezien niet alle projecten telkens opnieuw gesynchroniseerd hoeven te worden wanneer ze de mobiele app openen.

Instructies

1. Druk op het cloud-pictogram van een project dat zich onder de categorie 'In de cloud' bevindt. Ter informatie: alle projecten in deze sectie worden niet automatisch gesynchroniseerd.

2. Een klein pop-upvenster wordt weergeven. Druk op 'Synchroniseer Project'.

3. Zoals u kunt zien, staat het project dat u zojuist selecteerde nu onder de categorie 'Op mijn apparaat', wat betekent dat dit project zal worden bijgewerkt telkens u synchronisatieknop drukt.

Hoe de automatische synchronisatie annuleren van een project dat u niet langer wilt synchroniseren - Mobiele app

U kunt nu tijd besparen bij het synchroniseren door te bepalen welke projecten u niet langer automatisch wenst te synchroniseren.

Instructies

1. Open het hoofdmenu van de app door op het pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm te drukken.

2. Selecteer het tabblad 'Synchronisatie'.

3. Druk in de rechterbovenhoek op 'Selecteren'.

4. Projecten die automatisch worden gesynchroniseerd, verschijnen onder de categorie 'Op mijn apparaat'. Selecteer het project waarvan u de synchronisatie wenst ongedaan te maken en druk op de knop 'Update'.

Is er een probleem opgetreden? Neem hier contact op met onze ondersteuningsdienst of stel uw vraag rechtstreeks via de app.


Wat vond je ervan?


FAQ (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)