Hoe kan ik een Formulier creëren, toewijzen en plannen? – Web Versie

NLCreated with Sketch. BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise of Enterprise+ licentie is vereist

1. Om een formulier aan te maken, opent u een project en gaat u naar een Lijst waar u uw formulier wilt creëren.

https://lh4.googleusercontent.com/H7PRke_sqkN1BlZuyZPijQq2Ck2DHIAygvFWpvXXkBR6rNpFSjtrTQoh4Lmgjr8bDbLjOuwtxpm278uEmC-FDRAE_DT56ugsiFadLQniLG2fZTCdcT7JSaXGmB9QX_msfc2EasJd

2. Zodra u in uw Lijst bent, (1) moet u navigeren naar het “Formulier” overzicht en (2) vervolgens klikken op het “+” icoon om toegang te krijgen tot Formulier creatie. De applicatie zal u stapsgewijs navigeren, om u te helpen in het creëren, toewijzen en plannen van uw verschillende controle Formulieren.

3. Een introductie pagina verschijnt, waardoor u informatie krijgt over Formulieren. Klik op de “Creëren” knop om verder te gaan.

https://lh5.googleusercontent.com/zZJgK8fRiIDLGBDG9pDTMGx92TG2SwtzQx-epik1kHuc8xJUt-n10bX1HwYIuB2GVnDj0_xIKjF98P8piq0tVC7UUjdqT2j16kj3l-4OXbvPWr7k7pdl0YVtbQo6Ey6ZhlL9NZij

4. Zodra u de introductie van Formulieren heeft voltooid, zal u gepresenteerd word met de mogelijkheid om een Formulier aan te maken van de drie standaard categorieën die gecreëerd worden in de applicatie: Veiligheid, Kwaliteit en Milieu.

https://lh6.googleusercontent.com/IWqu8XH5vDkoqruomn1xclt3im3fBATB-wMTq1YSnbHaVzcTqh76qfmxvOGbIBkWinkeG3cqLmXJD726HKpFyCCWHvC6XxCkGNHM310-8aKbIBAcveLXiJl6K4O7JWrq5U9orTTE

5. Na het selecteren van een van de drie Formulier categorieën, kan u toegang verkrijgen tot de Formuliersjablonen naargelang de eerder geselecteerde categorie. In deze stap, kan u kiezen tussen Formuliersjablonen die alvast geïmporteerd zijn naar uw “Mijn bedrijf” tabblad, of van de “Publieke sjablonen” aangeboden door APROPLAN.TIP: Als er geen model beschikbaar blijkt te zijn, neem dan contact op met uw administrator of APROPLAN klantendienst om samen met u het probleem proberen op te lossen.

https://lh5.googleusercontent.com/7hSGKYplvw5wQptvcEHUlc79tIbWLFoHfssZG70CRzoefs-UQ1ERFlD0dZ8MX9dG10PNeOUbpuM2LsQAAtaU77mBhB4H6CgrOayI4WEpl6IojcrnYfzJA6cKngB6VIzpZKc3BvVq

6. Selecteer vervolgens (1) het Formulier dat u wilt aanmaken en (2) klik op “Importeren”, rechts-onderaan uw scherm.

https://lh5.googleusercontent.com/IDppxy3frHi-cn1m-GhBAyod_11br2bGHjFvdIUgVbpU-oGkMAY7RSFa2zYtOqEMr1-gqNtioWSKFIQxpTeh_ErZ28u8pWKBOiYeVOxMmxX6FeP1wmD9yovyJsnFo_JyF-8Qy973

7. Er zijn verschillende mogelijk beschikbaar voor u in deze derde en laatste stap van Formulieren creatie:

1. Schema: Klik hier als u een einddatum voor het plannen van u Formulier wenst toe te voegen.
  2. Toewijzen: Voeg een leidinggevende persoon toe voor het Controle Formulier.
  3. Document: Voeg een plan, foto of een ander soort document toe, dat nuttig kan zijn om toe te voegen als extra informatiebron.
  4. Categorie: Voeg een categorie toe aan uw Formulier. Als u nog geen categorie beschikbaar heft, kan u deze configureren in de projectinstellingen.
  5. Dupliceren: Deze functie staat u toe om verschillende Formulieren te creëren in slecht een aantal klikken. Een venster zal openen waar u kan configuren welke Formulieren u wenst te dupliceren.

Zodra de verschillende parameters van uw Formulier compleet zijn, klikt u op het “KLAAR” icoon, te vinden rechts-onderaan uw scherm, om de Formulieren te genereren in uw Lijst.

https://lh3.googleusercontent.com/om36mlmZa3r18rKyYVZKUgeDlDrpvlJdf1WjB7ZHmHh3A1PalJQsXL6Kh2ybKsgjIscvsIc2Z26uIzG7U70m16DnUDzVdq3xEvGmeYCcD6iFbNsZ4qjVW9VRDDq28ow__PPPzgWf

Heeft u een problem? Neem dan contact ons met onze klantendienst hier of stel uw vraag rechtstreeks via de applicatie.