Hoe importeert u documenten vanuit DropBox? - Webversie

U kunt zeer gemakkelijk een document uploaden van Dropbox naar APROPLAN.

1. Selecteer uw Projecten

2. Ga naar Documenten

3. Klik op de "+" knop, rechts onderin de pagina.

4. Een venstel zal verschijnen en u kan een document uit Dropbox selecteren door te klikken op Dropbox.

5. Klik nu op de grijze pijl om uw Dropbox acount te selecteren.

6. Zodra uw account geselecteerd is, kan u de documenten toevoegen door eerst het gewenste document te selecteren en vervolgens op Import te klikken.

7.  Tot slot, selecteert u de folder waar u het gekozen document wenst naar te verplaatsen en klikt up op upload.

Heeft u een probleem? Contacteer onze klantendienst hier of stel u vraag rechstreeks online via de applicatie.