Definieer de categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen - Web versie

NLCreated with Sketch. BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise of Enterprise+ licentie is vereist

Wanneer u de categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen definiëert, krijgt u 3 opties :

• Wijzigen.
  • Importeer vanuit Excel.
  • Importeer een structuur vanuit een ander project.

De functie wijzigen geeft de mogelijkheid om categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen te voegen in de applicatie.

Hiervoor moet u klikken op de

:

• Voeg categorie toe : Voer een code in + de naam van een categorie
  • Voeg subcategorie toe : Voer een code in + de naam van een subcategorie.
  • Voeg een onderwerp toe : Noteer het gewenste onderwerp.
  • Voeg een beschrijving toe die gelinkt is aan een onderwerp

De functie opslaan beneden rechts, biedt de mogelijkheid om alle categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen op te slaan.

De functie toevoegen vanuit Excel

geeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde lijst met categorieën te gebruiken vanuit Excel als .Xls bestand.

De functie  importeer een structuur vanuit een project wordt gebruikt om een reeds aangemaakte structuur van een ander project door te voeren naar uw nieuw project.

Selecteer het gewenste project, vink de categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen aan die u daarna gaat terug nemen en valideer met de functie ok.

De functie annuleren , zal u de mogelijkheid geven om de kader te sluiten zonder enige wijziging aan te brengen aan uw structuur.

Opmerking: let erop dat u geen twee keer dezelfde code of beschrijving gebruikt