Hoe maak ik een verslag aan? - Web Versie

Dankzij de beschikbare gedetailleerde printopties kan u op maat opgestelde verslagen opmaken met APROPLAN.

1) U wenst alle gefilterde punten af te drukken:

Klik bovenaan rechts op de print-icoon

2) U wenst enkel de geselecteerde punten af te drukken:

U zou dan de gewenste punten moeten aanvinken, om hierna op de print-icoon te klikken

Nadat u op de print-icoon heeft geklikt, komt er een kader met de verschillende afdrukopties tevoorschijn, die in de volgende F.A.Q. beschreven worden.

1. Voer de titel van uw rapport in
  2. Selecteer de taal van uw rapport
  3. Vink het vakje aan als u een rapport van de verantwoordelijke gebruiker wilt genereren
  4. Selecteer het rapportsjabloon dat u wilt gebruiken. U kunt ook het rapportsjabloon bekijken, bewerken of verwijderen.
    Als u meer informatie wilt over de verschillende opties voor rapportsjablonen, klik dan hier.
  5. Op de knop "Aanmaken" klikken
  6. U kunt het gegenereerde rapport ook per e-mail versturen door op "E-mail" te klikken.