Hoe u uw contacten kunt synchroniseren met APROPLAN ?

Piesync is een applicatie die samenwerkt met APROPLAN om u te helpen uw contacten twee kanten op te synchroniseren.  Meer specifiek, het helpt u om direct een van uw gewenste contacten (e-mail of anderszins) bij één of meerdere van uw APROPLAN-projecten te betrekken.

Is uw e-mailadres compatibel met Piesync? Geen zorgen, deze app werkt bij de meeste e-mail servers, inclusief Gmail, Outlook, Microsoft Exchange, Flexmail, MailerChamp, etc. Voor een beter beeld van alle mogelijke verbindingen met Piesync, klik alstublieft hier. Tot slot werkt Piesync op alle apparaten, wat u in staat stelt om uw data op zowel uw iPad en uw laptop te synchroniseren.Kort samengevat, waarom zou u Piesync willen gebruiken?

-Het stelt u in staat makkelijk klantencontacten van verschillende apps te consolideren zodat u een 360°-beeld van uw klanten kunt krijgen.

- Elimineert vervelende back-office-bewerkingen zoals handmatige gegevensinvoer of het importeren / exporteren van uw klantgegevens tussen uw cloud-apps.

-U heeft de vrijheid om te kiezen welke apps u wilt gebruiken.

- Alle apps zijn up-to-date met de nieuwste klantgegevens.

• U kunt ervoor kiezen om alle of alleen bepaalde contacten contacten te delen.