Hoe verplaatst u een punt van een lijst naar een andere? – Web versie

Verplaats een punt van één lijst naar en andere.

1. Ga naar Punten.
  2. Selecteer het gewenste punt.
    Aan de rechterkant van uw scherm, ziet u de details van uw gekozen punt.
  3. Onder Lijst, selecteer de gewenste lijst.

Hoe verplaats u meerdere punten van een lijst naar een andere:

• Vink de vierkantjes links van de puntstatus aan. Zodra u een enkel vierkaantje aanvinkt worden de rest ook beschikbaar.
  • Klik op “verplaatsen” bovenaan-rechts op uw scherm.
  • Selecteer uw gewenste lijst.
  • Klik op verplaats.

Voor aanvullende informatie over de traceerbaarheid van geconnecteerde punten tussen uw verschillende communicatiekanalen, klikt u hier.

Heeft u een probleem? Contacteer onze klantendienst hier of stel uw vraag rechtstreeks online via de app.