Verschillende mensen gebruiken één betalende account. Kan dat ? - Versie iOS, Android & Web

Het kan maar wij raden dat zeer sterk af. LetsBuild is een collaboratief platform maar dit kan niet werken als u enkel één account gebruikt.

Daarenboven is het niet mogelijk om samen op één login in te loggen.

En ten laatste, door één account te gebruiken kunnen er conflicten ontstaan waardoor u alle niet-gesynchroniseerde gegevens kunt verliezen.