Hoe creëert u een rapport sjabloon en slaat u deze op?

Een Enterprise of Enterprise+ licentie is vereist

APROPLAN geeft u de mogelijkheid om uw rapporten aan te passen naargelang de verschillende behoeftes van elk van uw projecten, door het afstemmen van uw rapportensjablonen.

Vereisten:

Om een rapportensjabloon te maken en op te slaan, moet u:

• Toegang hebben tot uw account via de webapplicatie
  • Over een APROPLAN Enterprise licentie bezitten
  • Een Punt creëren in uw project

Benodigde stappen om een rapportensjabloon te creëren en op te slaan:

1. Selecteer het Project waar u aan werkt
  2. Krijg toegang tot het Punten venster

3. Selecteer de Punten waarvoor u een rapport wenst te genereren.

4. Klik op het “Generate report” (“Genereer rapport”) icoon.Tip: Als u klikt op dit icoon zonder een punt te selecteren, zal een rapport worden gegenereerd voor alle punten.

5. Selecteer tussen de verschillende opties voor uw rapportensjabloon. U kan:
  6. Na het vaststellen van alle sjabloonopties, kan u uw sjabloon opslaan door te navigeren via het “Generate report” (“Genereer Rapport”) venster en te klikken op de “Save report template” (“Rapportensjabloon opslaan”) knop.

7. Als u het huidige rapportensjabloon wenste te overschrijven, selecteer dan de “Override template” (“Overschrijf sjabloon”) optie en druk op de “Save” knop.

8. Als u een nieuw rapportensjabloon wenst te creëren, selecteer dan “Create new template” (“Creëer nieuw sjabloon”), kies een naan voor uw nieuwe sjabloon en druk op “Save”.

9. Tip: Het is niet mogelijk om een ingebouwd sjabloon te overschrijven. Als u probeert een ingebouwd sjabloon te wijzigen en op te slaan, zal u de volgende melding tegenkomen:

Heeft u een probleem? Contacteer onze klantendienst hier of stel u vragen rechtstreeks via de mobiele applicatie.