Firmaer

Firmaer er en måde for vores brugere at gruppere og styre deres projekter og medlemmer.

Det giver kollegaer mulighed for at få overblik over hele teamet, firmaets projektportefølje og deltage i et af firmaets projekter og være en del af det samme abonnement og funktionssæt.

Hver bruger er en del af mindst et firma, men en bruger kan være en del af flere firmaer. Alle projekt er ejet af firmaet.

Bemærk venligst, at hvis du er en del af et projekt, betyder det ikke nødvendigvis, at du er en del af firmaet.

Projektoversigten

Fra projektoversigten finder du alle de projekter og firmaer, du er en del af.

Firmaer du er en del af, vil vise knapperne Projekter og Medlemmer ude i højre side. Du vil også se knappen “Tilføj nyt projekt” under firmanavnet.

Oprettelse af et firma

Når du opretter dig GenieBelt, får du automatisk dit eget firma.

Hvis du er blevet inviteret til GenieBelt igennem et projekt, får du automatisk dit eget firma, men du vil ikke automatisk være en del af det firma, der inviterede dig til projektet.

Hvis du blev inviteret til GenieBelt igennem et firma, bliver du automatisk en del af det pågældende firma, men du får ikke automatisk dit eget firma.

Du kan altid oprette et nyt firma fra projekt overblikket med knappen “Tilføj nyt firma”

Firmaroller

Inden for hvert firma har hver bruger en rolle: Firma ansvarlig, Firma admin, Firma deltager.

Firma ansvarlige og Firma admins kan invitere / fjerne medlemmer, ændre adgangsniveauer og overføre projektejerskab. Medlemmer har ingen admin-funktioner hos firmaet, men kan deltage i ethvert projekt og kan se alle medlemmerne.

Bliv inviteret til et firma

Hvis du ønsker at blive en del af et specifikt firma, skal den firma ansvarlige eller en admin kontaktes, hvorefter de kan invitere ind i firmaet.

Firmaprofilen

Fra projektoversigten kan du få adgang til firma-profilen. Fra firmaets profil kan du gøre følgende:

• Se firmaets projekter og medlemmer
  • Deltage på alle firmaets projekter
  • Oprette nye projekter
  • Administerer firmadeltagere (kun admins / ansvarlige)
  • Administerer firmaindstillingerne (kun admins / ansvarlige)

Du kan læse mere om firmaprofilen her.