Mærkater

Mærkater er en måde hvorved du frit kan navngive dine aktiviteter med søgeord/nøgleord/data points. Mærkater bruges til at:

• søge på en bestemt type aktiviteter i et projekt, eksempelvis VVS.
  • opdatere fremdrift på specifikke aktiviteter på tværs af mange projekter.
  • du kan videregive vigtig information to andre projektmedlemmer.

Her vises nogle eksempler på hvordan firmaer bruger mærkater:

• Lav mærkat for aktiviteter for en bestemt type arbejde f.eks elektriker, stillads.
  • Lav mærkat for lokation f.eks tårn 1, 3. sal.
  • Lav mærkat for udfordringer f.eks levering eller vejr.
  • Lav mærkat for materialer f.eks beton eller stål.

Oprettelse af mærkater

Du kan tilføje mærkater i aktivitetsoverblikket i højre sidepanel, i Tabel-listen eller ved at reimportere excel/csv-filen.

Se mærkater på et projekt

I hver enkelt aktivitet bliver mærkatet synligt i højre sidepanel. De kan også ses på aktiviteten i App'en.

Hvis du søger efter mærkatet i søgefeltet in Gantt overblikket eller Table-listen, vises kun det aktiviteter med det pågældende mærkat, så du får et hurtigt overblik.

Mærkater kan også bruges som filtrering i Drilldown og Arbejdsskemaet.