Projektindstillinger

Projektindstillingerne er hvor du kan ændre ejerskabet af dit projekt, slette / arkivere projektet og administrerer et par andre indstillinger.

Du kan få adgang til projektindstillingerne fra din projektoversigten og inde på projektet. Når du er på din oversigt, svæver du over projektet og klikker på tandhjulsikonet. Når du er inde i projektet, skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til venstre ved siden af projektnavnet.

Du kan KUN få adgang til projektindstillingerne, hvis du er administrator eller projektansvarlig på projektet.

Under projektindstillingerne kan se og ændre følgende:

  • Projektnavnet
  • Firmaejerskab
  • Projektansvarlig
  • Projektbilledet
  • Projektlogoet (Både projektbilledet og projektlogoet vil blive vist på projektrapporten, samt hvis man vælger at udskrive Gantt-visningen eller en aktivitet)

Det er også muligt at:

  • Kopier et projekt
  • Exporter en komplet projektrapport
  • Arkiver projektet
  • Slet projektet

How did we do?


FAQ (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)