Tildel aktiviteter til personer

En afgørende del af Geniebelt er at tildele aktiviteter til brugere, og give dem ansvaret for aktiviteten. De vil derefter kunne opdatere fremskridt, vedhæfte billeder, indrapportere problemer, skrive og sende kommentarer og færdigmelde aktiviteter.

Kun projektansvarlige og projektadministratorer kan tildele aktiviteter eller ændre tildelinger.

Der er flere måder at tildele personer til aktiviteter.

Manuelt
Hvis du vælger og redigerer en aktivitet, kan du tildele en bruger i feltet øverst i aktiviteten. Selvom de ikke allerede er inviteret ind på projektet, så kan du tilføje deres email her og invitere og tildele dem aktiviteten.

Import
Hvis e-mails er tilknyttet aktiviteter i dén fil, du importerer, så vil disse personer blive inviteret ind i projektet og tildelt de pågældende aktiviteter.

Reimport
Hvis du tilføjer e-mails til en reimport-fil, så vil disse brugere også blive inviteret og tildelt aktiviteter.

Tabel-liste
Her kan du multi-tildele aktiviteter og tildele mange aktiviteter til bestemte brugere. Ligesom du manuelt kan invitere brugere kan du også tildele aktiviteter fra tabel-listen.

Det er også muligt at dobbelttrykke på et navn og her igennem ændre den ansvarlige.

Mobil
Som under punktet Manual, kan du ved at redigere en opgave tildele en opgave til en bruger.

Bemærk at når du tildeler en opgave til nogen, bliver de ikke underrettet direkte, men aktiviteten vil blive listet i sektionen Puls.

Desuden vises aktiviteten i brugernes “Mine opgaver”, og i søgninger eller et arbejdsskemaet der laves udfra den pågældendes email. Derefter vil de få alle meddelelser omkring den aktivitet.