Tilmeld dig / Opret en profil

Du kan oprette en profil på Geniebelt via hjemmesiden eller ved at blive inviteret af en allerede eksisterende bruger.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du oprette en profil på følgende måder:

• Indtast din email og vælg “prøv helt gratis”
  • Vælg “Log in” øverst højre hjørne og tryk på “Opret profil nu”
  • Tryk på følgende link

Når du tilmelder dig, har vi brug for dit fuldt navn, e-mail, telefonnummer, firmanavn, branche, jobfunktion og en adgangskode.

Som ny bruger får du adgang til et gratis projekt dog med begrænsede funktioner.

Hvis du ønsker at deltage på et eksisterende projekt eller firma, og derigennem få adgang til deres abonnement, skal du inviteres af projektets / firmaets administrator for at få adgang til deres projekter og abonnement.

Hvis du er blevet inviteret og har modtaget en invitation via email, oprettes din profil automatisk efter at have givet dit navn, dit firma og din adgangskode.

Når du har oprettet en profil, log ind her.

På nuværende tidspunkt tillader vi ikke nye brugere, at oprette en profil via vores mobilapp.