Multi assign - Flere ansvarlige

Vigtig info! Som bruger skal man være på den nye mobil version for at kunne benytte sig af multi-assign og se sine tildelte aktiviteter! Link til download af den her: https://intercom.help/geniebelt/en/articles/3411137-ny-mobil-version-android-ios

Hvordan fungerer multi-assign?
Tryk ind på aktiviteten, hvor du vil tildele flere ansvarlige og sidepanelet til højre kommer frem. Tryk i feltet "Tilføj flere ansvarlige".

Derefter taster du emailadressen ind på brugeren, der skal tilføjes til aktiviteten og dermed også projektet, hvis vedkommende ikke allerede inviteret ind, eller vælger den ansvarlige fra listen af projektdeltagere, som vist i billedet nedenfor. Klik på den ansvarlige og du har nu tilføjet flere til den samme aktivitet.

God arbejdslyst :)