Valgfrie enheder

Brug en valgfri enhed for at registrere stadet på aktiviteter, ved at bruge antal enheder i stedet for procent. For eksempel: registrér mængden af beton i tons eller hvor mange stk ventilationsanlæg, der er installeret.

For at benytte valgfrie enheder, skal man vælge aktiviteten og trykke "rediger aktivitet", ved at trykke på blyant-symbolet oppe i højre side af sidepanelet.

Herinde kan du vælge "rapportér i valgfri enhed".

Vælg den type enhed du gerne vil rapportere ind; for eksempel tons og tilføj en grænse. Derefter gemmer du de ændringer du har lavet på aktiviteten.

Det er nu muligt at indrapportere i en valgfri enhed på aktiviteten.