Importer en tidsplan

Efter at have oprettet et nyt projekt, er en af mulighederne for at starte opbygningen af dit projekt at importere en eksisterende tidsplan.

I øjeblikket tillader vi at importere filer fra disse planlægningsværktøjer:

• MS Project
  • Asta PowerProject
  • Primavera P6

Du kan også importere en CSV / Excel-fil. Dette giver dig mulighed for at oprette et projekt baseret på en eksisterende opgaveliste. For at lære mere om denne metode, kan du læse denne artikel.

Import fra MS Project, Asta, Primavera.

Vi understøtter i øjeblikket følgende filtyper:

Hvilke data importeres ind i Geniebelt?

Geniebelt importerer aktivitet- og gruppestrukturen, samt trækker aktivitetens navn, ID, start / slutdatoer og status.

Afhængigheder: Vi understøtter i øjeblikket kun slut til start-afhængigheder. Alle andre afhængigheder vil blive ignoreret og importeres ikke ind i Geniebelt.

Planlægningstype: Alle opgaver importeres som planlægningstypen manuel, uanset deres tilstand i din fil.

Den tildelte email: Vi inviterer og tildeler aktiviteterne, hvis der i feltet er en email i din importerede fil.

Nedenfor er en oversigt over, hvad der ændres på aktiviteterne, når de importeres ind i Geniebelt.

Nedenfor er listet, hvad der ikke understøttes af Geniebelt. Disse data ignoreres, når de importeres til Geniebelt:

• Baseline
  • Kritisk vej
  • Aktivitetens varighed
  • Kalender/Arbejdsuge
  • Ressourcer

Re-import af din projektfil

Hvis du vil fortsætte med at bruge dine andre softwareprogrammer til løbende projektstyring parallelt med dit Geniebelt-projekt, vil du regelmæssigt skulle re-importere din projektfil for at synkronisere og afspejle disse ændringer i dit Geniebelt-projekt.

For at udnytte vores re-import-funktion skal du vedligeholde den oprindelige fil, du importerede, så vi kan matche den opdaterede fil med Geniebelt-projektet..

Læs mere om re-import her artikel.