Projektoversigten

Projektoversigten giver dig et overblik over alle de projekter og firmaer, du har adgang til. Projekterne er grupperet under de firmaer der ejer dem, og bliver vist i alfabetisk rækkefølge.

Som standard vises dine projekter i en ikonvisning, men du kan også vælge at se dem som listevisning. Begge visninger har et søgefelt i højre hjørne og giver dig mulighed for at søge efter projektnavn.

På projektoversigten kan du følgende:

• Se projektdetaljer
  • Få adgang til projekterne
  • Oprette et projekt
  • Få adgang til dine arkiverede projekter (hvis du er projektansvarlig / administrator)
  • Få adgang til projektindstillinger (hvis du er projektansvarlig / administrator)
  • Oprette et firma
  • Få adgang til firmainformation og firmaindstillinger (hvis du er en del af firmaet)

Se projektdetaljer

Hvert projekt viser projektnavn, den projektansvarliges initialer / billede, projektbilledet og den faktiske / forventede status repræsenteret på en statuslinje.

I listevisningen viser vi dig startdato, slutdato og din projektrolle. Du kan også filtrere på de forskellige informationer.

Adgang til projekterne

For at komme ind på et projekt trykker du på ikonet/navnet.

Opret et nyt projekt

For at oprette et nyt projekt klik på den grønne boks 'Tilføj nyt projekt'. Du kan kun gøre det for virksomheder, du er medlem af.

Få adgang til dine arkiverede projekter

Nederst på projektoversigten finder du dine arkiverede projekter. Åbn den for at se alle de projekter, du har arkiveret. For at genaktivere dem skal du klikke på knappen “gendan” i højre side.

Adgang til projektindstillinger

Hvis du er projektansvarlig eller administrator kan du få adgang til projektindstillingerne ved at klikke på tandhjulet, du finder øverst højre hjørne på projektikonet, når musen føres hen over ikonet.

Opret et firma

Du kan oprette et nyt firma fra projektoversigten.

Når du opretter et firma bliver du automatisk firma ansvarlig. Du kan nu tilføje projekter og medlemmer til dette firma.

For at lære mere om firmaer kan du læse denne artikel.

Adgang til firmaprofilen

Hvis du er en del af et firma, vil du se knapperne “Projekter” og “Medlemmer” til højre for firmanavnet. Knapperne giver dig adgang til firmaprofilen, hvor du kan:

• Se firmaets projekter og medlemmer
  • Deltage på de forskellige projekter
  • Oprette et nyt projekt
  • Administrere firmaets medlemmer (Kun som firma ansvarlig/admin)
  • Administrere firmaindstillinger (Kun som firma ansvarlig/admin)

For at lære mere om firmaprofilen kan du læse denne artikel (kommer snart).