Firmaprofilen

Firmaprofilen er en nem måde at få et overblik over alle projekter og medlemmer af et firma.

Du kan få adgang til firmaprofilen fra projektoversigten.

Du kan kun få adgang til profilen for de firmaer, du er en del af. Firmaer du er en del af, vil vise knapperne Projekter og Medlemmer ude i højre side. Du vil også se knappen “Tilføj nyt projekt” under firmanavnet.

Fra firmaprofilen kan du gøre følgende:

• Se firmaets projekter og medlemmer
  • Deltage i alle firmaets projekter
  • Oprette nye projekter
  • Administrere firmaets medlemmer (kun firma admins / firma ansvarlige)
  • Administrere firmaindstillinger (kun firma admins / firma ansvarlige)

Firmaprojekter

Fra siden Projekter kan du se en liste over alle firmaets projekter, deltage i projekter du ikke er en del af og oprette nye projekter.

Det bliver oplyst på hvert af projekterne hvem der er projektansvarlig, start/slut dato, projektets status og din rolle.

Hvis du ikke er en del af projektet, vil du se knappen “deltag” i kolonnen projektrolle. Det er her, du kan nemt kan tilføje dig selv til projektet. Hvis du har rollen “firma admin”, bliver du tilføjet på projektet som administrator. Hvis du har rollen “firma deltager”, bliver du automatisk tilføjet på projektet, men som en deltager.

Du kan også oprette nye projekter fra denne side. Projekterne vil automatisk blive ejet af firmaet.

Firmamedlemmer

Fra siden med firmaets medlemmer kan du se en liste over alle brugere i firmaet. Hver bruger bliver vist med deres navn, e-mail og deres rolle i firmaet.

Firma admins/firma ansvarlige kan opdaterer medlemmernes firmaroller og invitere / fjerne medlemmer.

Firmaindstillinger

Hvis du er en firma admin, kan du ændre firmaets navn.

Kun den firma ansvarlige kan slette firmaet. Du skal flytte alle projekter og fjerne alle medlemmer for at kunne slette firmaet.