Kom godt i gang med GenieBelt

Velkommen til Geniebelt og til projektledelse i realtid, der fungerer!

• Øjeblikkelig kommunikation fra byggepladsen til kontoret
  • Brugervenlig rapporterings-app
  • Overblik og indsigt på tværs af alle projekter
  • Opret rapporter med et enkelt klik

Prøv både vores desktop applikation og vores mobilapp, så du får det fulde overblik over vores løsning.

Følg disse 3 simple skridt for at få et hurtigt billede af, hvordan det fungerer:

1. Opsæt dit projekt på webapplikationen

Du kan nemt uploade en tidsplan fra Asta, MS Project, Primavera eller Excel, eller du kan oprette din egen aktivitetsliste. Tidsplanen bliver vist som et Gantt diagram og giver alle deltagere stor indsigt i hele projektet. FAQ.

2. Tildel dig selv en aktivitet

Husk at tildele alle aktiviteter til bestemte personer, så disse kan tage ansvaret for aktiviteternes fuldførelse og opdatere dig og teamet om fremdrift og problemer. Hvis du vil teste det, kan du bare tildele dig selv en aktivitet. FAQ.

3. Download vores mobilapp og lav en opdatering

Med vores app kan du modtage opdateringer fra alle medlemmer af dit team, uanset hvor de befinder sig. Se hvordan GenieBelt opdateres i realtid med al fremdrift på dine aktiviteter. Dine teammedlemmer kan endda tilføje kommentarer og billeder.

Hente vores nye app fra https://app.geniebelt.com/mobile/.
FAQ.