Grupper

Du kan bruge grupper og undergrupper to at organisere dine aktiviteter i et projekt for et bedre overblik og styring.

For at oprette en gruppe, klik på hammer ikonet i værktøjslinien og vælg Gruppe.

Når der importeres fra MS project, Asta eller P6, kopieres gruppestrukturen fra disse filer.

Ret i Gruppe-oplysningerne

For at rette en specifik gruppe, klik på den og den åbner i højre sidepanel. Klik på blyanten og ret navnet eller slet gruppen.

Flyt aktiviteter/grupper vertikalt i Gantt overblikket

For at flytte aktiviteter og grupper skal panelet i venstre side åbnes. Her kan du også markere adskillige aktiviteter samtidigt og oprette en ny gruppe eller tilføje dem en eksisterende.

Du kan også vælge en række aktiviter/grupper ved først at markere den første, hold Shift knappen nede og markér derefter den sidste aktivitet, på denne måde markeres alle aktiviterne ind imellem.

Ved at trække i det lille ikon, med de små prikker i venstre side, kan aktiviteter/grupper trækkes op og ned eller ud og ind at grupper/undergrupper. Læg mærke til den mørke linie, der viser om aktiviteten er uden eller inde i en gruppe.

Åbne/lukke grupper

Klik på den lille trekant til venstre for gruppenavnet i Gantt overblikket for at åbne og lukke en gruppe.

For at åbne og lukke alle grupper bruges 'folde' ikonet i værktøjslinien.

Træ-diagram struktur

Du kan vælge at se dine gruppe som træ-diagram. Klik på pilen med Gantt diagrammet i værktøjslinien og vælg træ-diagram. Hvorefter din gruppe struktur vises med fremdriftsbaren.